Forsendelse og levering

Vores leveringstid er 2-5 dage. Dog bestræber vi os på at levere inden for 3 arbejdsdage. Du har mulighed for at forudbestille varer hos os. Hvis der står en anden leveringsdato under en varer, er det en forudbestilling og den dato der er gældende (fx LEV UGE 1). Står der dette i overskiften på din varer ved bestillingen og på ordrebekræftelsen, leveres varen i den pågældende uge på vores lager, hvorefter vi straks afsender HELE din ordre.

Hvis en vare er udsolgt, kan du skrive til os, og vi vil se om det er muligt at genbestille den til dig. Du betaler 39 kr i forsendelse og administrationsgebyr. Hvis du køber varer for over 500 kr i butikken, betaler LikeLondon din fragt til nærmeste posthus/pakkebox eller firma. Alle forsendelser bliver sendt med postnord, og du vil modtage en sms eller email så snart din pakke er klar til dig. 
Hvis pakken ikke afhentes indenfor de 14 dage hvor den ligger klar til dig på posthuset, og den kommer retur til os, betaler du for fragten frem og tilbage som vil være 50 kr.