Reklamationsret

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Vi gør opmærksom på at accessories, der er påsat tøjet som fx smykkesten, perler, palietter og halskæder ikke er reklamationsberettiget.

Hvis du ønsker at reklamere over en vare købt hos LikeLondon, skal du kontakte os pr. mail med ordrenr. og billede af fejlen.
Af hensyn til en hurtigere sagsbehandling beder vi dig inkludere en beskrivelse af fejlen eller manglen, så vender vi tilbage inden for 2 arbejdsdage.
Reklamationer over fejl ved en vare skal ske, inden for rimelig tid efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen. LikeLondon sender et returlabel i forbindelse med en reklamation.

Ved reklamation sender vi et returlabel til dig pr. mail. Gerne udfyld og vedlæg retursedlen: Returseddel_LikeLondon.pdf
Returlabel er gyldig i 5 dage fra modtagelsen. Hvis dette ikke er benyttet indenfor 5 dage vil der blive fratrukket 50 kr i portogebyr på ordren.