Returnering/ombytning

I henhold til købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder at du, når du har modtaget en vare, inden for 14 dage kan returnere varen til os og få pengene retur. Du bedes udskrive, udfylde og vedlægge retursedlen i returneringen: Returseddel.pdf
Hvis du ikke har adgang til en printer skrives retursedlen bare i hånden.

Ombytning
Ønsker du at bytte til en anden størrelse eller vare?
Så returnere du den vare du ikke ønsker, og fortager et nyt køb på den ønskede. Vi returnere pengene for din returvare tilbage på det kort du har anvendt til bestillingen.

Returnering
Du kan enten sende din returpakke til os eller aflevere den på adressen i postkassen.
Returfragten betaler du selv.
Returneringen skal ske til vores adresse: Bjødstrupvej 8, 8270 Højbjerg - Du må gerne benytte samme pose til at sende retur i som du har modtaget varen i, men stregkoden/leveringsseddel som sad på pakken da vi sendte den til dig, må ikke være på posen.
Billigste måde er fx b-brev.

Varen skal leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget, dvs ubrugt, med hantag på og i samme emballage.
Tilbagebetaling af købsbeløb sker hurtigst muligt, efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, dog senest inden 30 dage.
Vi fører dine penge tilbage til det kreditkort/konto som du har benyttet ved købet. 
NB! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker der sendes til afhentning ved posthus/pakkebox

Skriver du fejl i din adresse og vi modtager den retur fra postdanmark, betaler du selv denne returfragt/ekspeditionsgebyr på 50 kr, så tjek altid at du skriver den rigtige adresse:) 
Afhenter du ikke din pakke inden for tiden, eller nægter du modtagelse af pakken, beregner vi ekspeditionsgebyr på 50 kr.

OBS! VI MODTAGER IKKE PAKKER FRA DAO.
Da DAO leverer udenfor åbningstiden modtager vi aldrig pakken, og DAO returnere den derfor automatisk til afsender igen.

PORTO:
Du kan nemt og enkelt købe dit returlabel her for 49 kr: https://retur.pakkelabels.dk/likelondon