14 dages fortrydelsesfrist

Jf. Købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder at du, når du har modtaget en vare, inden for 14 dage kan returnere varen til os og få pengene retur.

Din fortrydelsesfrist starter først, når du har modtaget varen, fx når den er lagt i din postkasse eller er afleveret på din arbejdsplads. Er varen lagt i en pakkeboks eller i en butik, hvor du skal afhente den, starter fortrydelsesfristen først, når du har afhentet den i pakkeboksen/butikken.

OBS. Vedrørende julegaver
Julegaver kan returneres frem t.o.m d. 15. januar 2024.

Sådan fortryder du et køb

Har du fortrudt dit køb, skal den/de uønskede varer sendes med levering til vores adresse:

LikeLondon ApS
Bjødstrupvej 8
8270 Højbjerg

Du bestemmer selv hvilken leveringsmetode du vælger, så længe pakken leveres på vores adresse - altså ikke i en pakkeshop el. lign. Benytter du vores returlabel, der var vedlagt ordren, koster denne service 39 kr., som fratrækkes det beløb, du skal have retur. 

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage eller undlade at afhente din forsendelse på posthuset, dette koster dog 39,- for returforsendelse, som bliver modregnet i din tilbagebetaling. 

Betingelser

For at kunne benytte dig af fortrydelsesfristen, kræves det, at varen leveres tilbage i samme stand og mængde som den er modtaget. Dvs. ubrugt, med hangtag og i samme emballage. Har du fx købt et todelt sæt eller en kjole, hvor der medfølger et bælte, skal alle dele returneres. Da tøjet skal kunne sælges igen, må det ikke lugte af fx parfume, så prøv helst tøjet, når du ikke har parfume på.

Hvis de returnerede varer ikke opfylder betingelserne, vil du blive kontaktet af os på mail eller tlf. med henblik på at aftale at pakken sendes retur til dig. 

Tilbagebetaling

Tilbagebetaling af købsbeløb sker hurtigst muligt, efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, dog senest inden 30 dage.
Vi fører pengene tilbage på det kort du har brugt ved købet. Vær opmærksom på at der kan gå op til 5 bankdage før pengene er synlige på kontoen. 
Har du fået nyt kort i mellemtiden, bedes du kontakte kundeservice inden du returnerer en vare, så vi kan få dine kontooplysninger i stedet. 

Ombytning af varer

Ved returnering bliver pengene altid tilbageført. Ønsker du derfor at ombytte til en anden vare, bedes du returnere den vare du ønsker ombyttet og derefter lægge en ny ordre, på den nye vare du ønsker. 

Fragt- og leveringsomkostninger

Du betaler selv porto og eventuelle andre omkostninger ved returnering af forsendelse. Benytter du vores returlabel som var vedlagt i pakken, koster denne service 39 kr. som fratrækkes returbeløbet. 

Ifølge forbrugeraftalelovens § 22, stk. 1, tilbagebetales alle beløb inkl. eventuelle afholdte leveringsomkostninger, når du som forbruger benytter dig af fortrydelsesretten. For at kunne få tilbagebetalt afholdte leveringsomkostninger, skal hele købet fortrydes. 

NB! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, eller pakker leveret til postbutik, pakken skal sendes til: LikeLondon ApS Bjødstrupvej 8 8270 Højbjerg