Sådan bliver du

LikeLondon Lover ❤️

Har du handlet mindst 3 gange inden for de sidste 365 dage, er du en af mine mest loyale kunder. 

Som loyal kunde hos LikeLondon, er du LikeLondon Lover. Som LikeLondon Lover har du mulighed for hver måned at vinde fantastiske præmier. 

Du vil modtage eksklusive rabatter og gaver, samt deltage i fantastiske konkurrencer hver måned med skønne præmier, kun for dig og andre LikeLondon Lovers. 

Hver måned trækker jeg lod om skønne præmier, og du deltager automatisk, så længe du er LikeLondon Lover. Det er min måde at sige tak på - tak for dig og tak fordi at du er en loyal kunde. 

Om LikeLondon

Mit navn er Tina Elhauge. Jeg startede Likelondon i 2009 med ambitioner om at tilbyde de lækreste kollektioner, jeg blev inspireret af, på mine rejser til London.

Jeg har arbejdet i modebranchen siden 1992, og har haft lyst til at kunne tilbyde den smarte pige noget særligt og unikt, til rigtig gode priser.

Jeg håber du bliver inspireret af at se min webshop og så glæder jeg mig, til at se dig som LikeLondon Lover.

Kærlig hilsen
Tina


Koster det noget at være LikeLondon Lover?

Nej, det koster ikke noget at være LikeLondon Lover. Det er gratis at være en del af, men du kan kun blive LikeLondon Lover, hvis du har handlet mindst 3 gange på LikeLondon inden for de sidste 365 dage.

Handler du ikke mindst 3 gange inden for 365 dage, vil du automatisk få besked om at du ikke længere er LikeLondon Lover.

Hvordan bliver jeg LikeLondon Lover?

For at blive en del af LikeLondon Lover, skal du have handlet mindst 3 gange på LikeLondon inden for de sidste 365 dage. Samt du skal modtage nyhedsbreve fra LikeLondon, for at deltage i de fantastiske konkurrencer.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

December måneds konkurrence 🎅🏼

Eliza Chokolade 🍫

– Fantastisk chokolade og lækre gavekurve

Julen er hjerternes fest - og når det er jul, så skal man forkæles lidt ekstra. Og hvis jeg kunne, ville jeg så gerne give jer alle sammen en ekstra julegave. Men derfor er der HELE 10 heldige LikeLondon Lovers, der har mulighed for at vinde i december måneds konkurrence 😍

Hvis jeg selv skal sige det, så er det en helt fantastisk konkurrence vi udlodder i denne måned, for jeg er HELT vild med Eliza Chokolade, som denne måneds konkurrence er i samarbejde med. I denne måned kan hele 10 heldige LikeLondon Lovers, vinde en lækker gavekurv fra Eliza Chokolade ✨

Eliza Chokolade udlodder denne måned 10 lækre gavekurve til en værdi á 325,- 🤩

Hos Eliza producerer og udvikler de både unikke produkter og nye koncepter i topkvalitet til detailbranchen i Nordeuropa. Elizas historie går helt tilbage til 1936, hvor de åbnede deres første chokolade butik i Aarhus. I butikken solgte og producerede de håndlavet chokolade af fineste kvalitet. Men siden da er det gået stærkt, for i dag er Eliza gået fra at være en mindre chokoladebutik til en stor chokoladefabrik 😍

Faktisk kan man shoppe alle deres lækre produkter, i deres butik i Viby. Her kan man også shoppe 2. sorterings chokolade, til nogle VILDE priser! Bl.a. kan man shoppe 8 glas med chokoladekugler, for bare 80,- 😱 Et glas koster normalt 30,- i butikkerne - så det er nogle vilde priser! Og er bestemt et besøg værd 🤩

Læs mere om deres skønne butik og se deres åbningstider her 🥰

Vi trækker de 10 heldige vindere i starten af januar. 

Tidligere LikeLondon Lover konkurrencer

April måneds konkurrence

lidt ekstra RO for to på Fjordgaarden indeholder:

- Adgang til Kurbad Fjordgaarden
- Overnatning i dobbeltværelse
- Mousserende vin og chokolade på værelset
- Badekåber, tøfler og håndklæde
- Frugt og vand ad libitum i Kurbadet
- Velkomstdrink
- Tre retter efter køkkenchefens valg
- Stor morgenbuffet

LÆS MERE

Maj måneds konkurrence

I maj måned kunne hele 5 heldige LikeLondon Lovers vinde et gavekort til en værdi á 2.000,- DKK til Bravo Tours 🏖

Når du er LikeLondon Lover deltager du automatisk i vores konkurrence med Bravo Tours, men hos Bravo Tours har de også konkurrencer, gode tilbud og tips til ferien. Derfor kan du også tilmelde dig deres nyhedsmail og få det hele direkte i din indbakke. Det kræver ganske få kliks. Klik på boksen nedenfor. 

TILMELD DIG

Juni og juli måneds konkurrencer

I juni og juli havde vi et fantastisk samarbejde med DuGlemmerDetAldrig. Det betød, at der var 4 heldige LikeLondon Lovers, som hver især vandt en unik oplevelse.

- Konkurrencen i uge 22 - 23: Beats & Brunch på Café Hack. 
- Konkurrencen i uge 24 - 25: Valgfri spadag for 2.
- Konkurrencen i uge 26 - 27: Wallmans Dinnerparty i København.
- Konkurrencen i uge 28 - 29: Flødebollekursus hos Social Foodies

LÆS MERE

September måneds konkurrence

I september måned var det muligt for hele 5 heldige LikeLondon Lovers, at vinde en unik restaurantoplevelse hos Det Glade Vanvid. 

Det Glade Vanvid er en helstøbt restaurantoplevelse, der foregår i de mest fantastiske rammer og hvor alt er inkluderet. Det er en helt, som jeg synes at I skal forkæles med! 😍


Hos Det Glade Vanvid ønsker de også det bedste for deres gæster og kunder, ligesom jeg gør. De elsker at forkæle deres gæster - og jeg elsker at forkæle Jer - mine loyale kunder! 

LÆS MERE