Sådan bliver du

LikeLondon Lover ❤️

Har du handlet mindst 3 gange inden for de sidste 365 dage, er du en af mine mest loyale kunder. 

Som loyal kunde hos LikeLondon, er du LikeLondon Lover. Som LikeLondon Lover har du mulighed for hver måned at vinde fantastiske præmier. 

Du vil modtage eksklusive rabatter og gaver, samt deltage i fantastiske konkurrencer hver måned med skønne præmier, kun for dig og andre LikeLondon Lovers. 

Hver måned trækker jeg lod om skønne præmier, og du deltager automatisk, så længe du er LikeLondon Lover. Det er min måde at sige tak på - tak for dig og tak fordi at du er en loyal kunde. 

Om LikeLondon

Mit navn er Tina Elhauge. Jeg startede Likelondon i 2009 med ambitioner om at tilbyde de lækreste kollektioner, jeg blev inspireret af, på mine rejser til London.

Jeg har arbejdet i modebranchen siden 1992, og har haft lyst til at kunne tilbyde den smarte pige noget særligt og unikt, til rigtig gode priser.

Jeg håber du bliver inspireret af at se min webshop og så glæder jeg mig, til at se dig som LikeLondon Lover.

Kærlig hilsen
Tina


Koster det noget at være LikeLondon Lover?

Nej, det koster ikke noget at være LikeLondon Lover. Det er gratis at være en del af, men du kan kun blive LikeLondon Lover, hvis du har handlet mindst 3 gange på LikeLondon inden for de sidste 365 dage.

Handler du ikke mindst 3 gange inden for 365 dage, vil du automatisk få besked om at du ikke længere er LikeLondon Lover.

Hvordan bliver jeg LikeLondon Lover?

For at blive en del af LikeLondon Lover, skal du have handlet mindst 3 gange på LikeLondon inden for de sidste 365 dage. Samt du skal modtage nyhedsbreve fra LikeLondon, for at modtage de fantastiske fordele.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Tidligere LikeLondon Lover konkurrencer

April måneds konkurrence

lidt ekstra RO for to på Fjordgaarden indeholder:

- Adgang til Kurbad Fjordgaarden
- Overnatning i dobbeltværelse
- Mousserende vin og chokolade på værelset
- Badekåber, tøfler og håndklæde
- Frugt og vand ad libitum i Kurbadet
- Velkomstdrink
- Tre retter efter køkkenchefens valg
- Stor morgenbuffet

LÆS MERE

Maj måneds konkurrence

I maj måned kunne 3 heldige Like London Lovers vinde 3 skønne præmier i samarbejde med Lantz Copenhagen 🥰

Lantz Copenhagen arbejder med hudpleje, der i samspil med lysterapi skaber fantastiske og langsigtede resultater. Camilla Lantz elsker at nørde i ingredienser, og i maskiner der optimere din hverdagsrutine med få, men effektive steps. Drømmen er at skabe et univers, hvor alle skal have råd til en smuk hud.

Læs mere om Lantz Copenhagen og deres skønne produkter lige her

TILMELD DIG

Juni og juli måneds konkurrencer

I juni og juli havde vi et fantastisk samarbejde med DuGlemmerDetAldrig. Det betød, at der var 4 heldige LikeLondon Lovers, som hver især vandt en unik oplevelse.

- Konkurrencen i uge 22 - 23: Beats & Brunch på Café Hack. 
- Konkurrencen i uge 24 - 25: Valgfri spadag for 2.
- Konkurrencen i uge 26 - 27: Wallmans Dinnerparty i København.
- Konkurrencen i uge 28 - 29: Flødebollekursus hos Social Foodies

LÆS MERE

Marts måneds konkurrence

I marts måned var det muligt for hele 5 heldige LikeLondon Lovers, at vinde en unik restaurantoplevelse hos Det Glade Vanvid. 

Det Glade Vanvid er en helstøbt restaurantoplevelse, der foregår i de mest fantastiske rammer og hvor alt er inkluderet. Det er en helt, som jeg synes at I skal forkæles med! 😍


Hos Det Glade Vanvid ønsker de også det bedste for deres gæster og kunder, ligesom jeg gør. De elsker at forkæle deres gæster - og jeg elsker at forkæle Jer - mine loyale kunder! 

LÆS MERE