Sådan bliver du

LikeLondon Lover ❤️

Har du handlet mindst 3 gange inden for de sidste 365 dage, er du en af mine mest loyale kunder. 

Som loyal kunde hos LikeLondon, er du LikeLondon Lover. Som LikeLondon Lover har du mulighed for hver måned at vinde fantastiske præmier. 

Du vil modtage eksklusive rabatter og gaver, samt deltage i fantastiske konkurrencer hver måned med skønne præmier, kun for dig og andre LikeLondon Lovers. 

Hver måned trækker jeg lod om skønne præmier, og du deltager automatisk, så længe du er LikeLondon Lover. Det er min måde at sige tak på - tak for dig og tak fordi at du er en loyal kunde. 

Om LikeLondon

Mit navn er Tina Elhauge. Jeg startede Likelondon i 2009 med ambitioner om at tilbyde de lækreste kollektioner, jeg blev inspireret af, på mine rejser til London.

Jeg har arbejdet i modebranchen siden 1992, og har haft lyst til at kunne tilbyde den smarte pige noget særligt og unikt, til rigtig gode priser.

Jeg håber du bliver inspireret af at se min webshop og så glæder jeg mig, til at se dig som LikeLondon Lover.

Kærlig hilsen
Tina


Koster det noget at være LikeLondon Lover?

Nej, det koster ikke noget at være LikeLondon Lover. Det er gratis at være en del af, men du kan kun blive LikeLondon Lover, hvis du har handlet mindst 3 gange på LikeLondon inden for de sidste 365 dage.

Handler du ikke mindst 3 gange inden for 365 dage, vil du automatisk få besked om at du ikke længere er LikeLondon Lover.

Hvordan bliver jeg LikeLondon Lover?

For at blive en del af LikeLondon Lover, skal du have handlet mindst 3 gange på LikeLondon inden for de sidste 365 dage. Samt du skal modtage nyhedsbreve fra LikeLondon, for at deltage i de fantastiske konkurrencer.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Sommerens konkurrencer

DuGlemmerDetAldrig

– Oplevelser til dig eller som gave

DuGlemmerDetAldrig er din vej til flere oplevelser sammen med de mennesker, du holder allermest af. Efter en lang nedlukning og samfundet endelig er åbnet op igen, så er det på tide, at vi alle sammen kommer ud og oplever en masse igen. Og meget gerne herhjemme i det danske land 🤗

Hos DuGlemmerDetAldrig tror de på, at oplevelser sammen gør os til bedre, gladere mennesker og styrker vores relation til hinanden Livet giver mere mening, når vi er sammen - og det trænger vi i den grad til, efter det seneste år.

Hos DuGlemmerDetAldrig tror de på, at de bedste historier skabes sammen.

DuGlemmerDetAldrig er din oplevelsesplatform, når du vil skabe minder. De ønsker at tilbyde dig en platform med et bredt udvalg af unikke og autentiske, lokale oplevelser.

Få mere ud af livet. Gør tiden mere værd. Oplev mere. Sammen.

Se det store udvalg af oplevelser på deres hjemmeside 😍

Fantastisk samarbejde henover sommeren

I juni og juli har vi et fantastisk samarbejde med DuGlemmerDetAldrig. Det betyder, at der vil blive trukket 4 heldige LikeLondon Lovers, som hver især vinder en unik oplevelse, fra DuGlemmerDetAldrig.

Henover sommeren, vil vi trække en vinder hver 14. dag. Vinderne vil blive trukket på følgende datoer: 14. juni, 28. juni, 12. juli og 26. juli ☀️ Det vil derfor være muligt, at kunne vinde op til flere skønne konkurrencer henover sommeren, så I bliver rigtig forkælet. Og der er helt sikkert noget for enhver smag!

Udover de fantastiske præmier, er det også muligt at spare 10% på oplevelser hos DuGlemmerDetAldrig. Rabatkoden kan ikke bruges på nedsatte produkter eller kombineres med andre rabatter. Den kan ikke bruges på beløbsgavekort og rabatten fratrækkes ikke prisen på gaveæske eller trykt gavekort.

Benyt rabatkoden: likelondon - gælder t.o.m d. 31. juli 2021.

Vi håber at I får en masse skønne oplevelser i det danske sommerland. Det bedste i livet er oplevelser sammen.

SE UDVALGET HER

Hvad kan du vinde?

Konkurrencen i uge 22 - 23: Beats & Brunch på Café Hack.
- Komplet Café Hack Brunch
- Fri Cava i to timer
- To cocktails fra Njord Gin
- Koldpresset most fra Djursland
- Sort kaffe & te, isvand
- Musik fra DJ

Konkurrencen i uge 24 - 25: Valgfri spadag for 2.
- Gavekort til en valgfri spadag for to
- Værdi á 1.400,- DKK.

Konkurrencen i uge 26 - 27: Wallmans Dinnerparty i København.
- 4 timers totaloplevelse
- Dinnerparty med kæmpe show
- 4-retters Wallmans menu eller vegansk menu
- Adgang til afterparty på natklubben
- Fri garderobe

Konkurrencen i uge 28 - 29: Flødebollekursus hos Social Foodies
- 1 - 1,5 times flødebollekursus med færdig- og hjemmelavet skum og marcipanbunde
- 5 små og 5 store flødeboller, som du selv kreerer og må tage med hjem bagefter
- Bunde & skum er lavet, så du skal bare koncentrere dig om at sprøjte flødebollerne op, overtrække dem med chokolade & pynte dem
- Smagsprøver undervejs
- Lån af relevant køkkengrej under kurset

Tidligere LikeLondon Lover konkurrencer

April - Hotel Fjordgaarden

RO til det fortravlede liv. Tænk på Fjordgaarden - Kurbad, Hotel & Konference som orkanens øje - det roligste sted.

Oplev det lækre kurbad og den helt unikke ro på Hotel Fjordgaarden. I Fjordgaardens Kurbad venter RO'en på dig, i et helt nyt spa og wellness univers, placeret på kanten af Ringkøbing Fjord, midt i den vestjyske natur 🌾

I vild en tid med corona og nedlukninger, hjælper Fjordgaarden med at finde RO'en igen. Kurbad, bløde badekåber og friske snacks, omhyggeligt serverede livretter og vild vestjysk natur, der lokker med åbne vidder og unikke lommer med oplevelser, der bare venter.

April måneds konkurrence

lidt ekstra RO for to på Fjordgaarden indeholder:

- Adgang til Kurbad Fjordgaarden
- Overnatning i dobbeltværelse
- Mousserende vin og chokolade på værelset
- Badekåber, tøfler og håndklæde
- Frugt og vand ad libitum i Kurbadet
- Velkomstdrink
- Tre retter efter køkkenchefens valg
- Stor morgenbuffet


* Præmien har en værdi á 3.358,- DKK 
Konkurrencen sluttede d. 29 april 2021.

LÆS MERE

Maj - Bravo Tours

I Bravo Tours siger de: Din ferieglæde er vores ansvar. De vil altså gøre alt for, at du får den dejligste ferie. På rejsemålene bliver du mødt af dansktalende rejseledere, og de er først rigtig glade i låget, når de har gjort din ferie til noget ganske særligt. Det er aldrig nok for Bravo Tours ”bare” at levere hotel og fly til tiden, der skal mere til. For det handler om din ferieglæde!

Bravo Tours tilbyder i år et væld af sommerdestinationer – lige fra Kreta, Rhodos og Zakynthos til spanske rejsemål som Costa de Almeria, Costa del Sol og Mallorca. Men også Italien, Bulgarien, Tyrkiet er på deres store rejseprogram. 

Se hele udvalget på deres hjemmeside ☀️

Maj måneds konkurrence

I maj måned kunne hele 5 heldige LikeLondon Lovers vinde et gavekort til en værdi á 2.000,- DKK til Bravo Tours 🏖

Når du er LikeLondon Lover deltager du automatisk i vores konkurrence med Bravo Tours, men hos Bravo Tours har de også konkurrencer, gode tilbud og tips til ferien. Derfor kan du også tilmelde dig deres nyhedsmail og få det hele direkte i din indbakke. Det kræver ganske få kliks. Klik på boksen nedenfor.

* Præmien har en værdi á 2.000,- DKK.
Konkurrencen sluttede d. 31 maj 2021.

TILMELD DIG