Tina LikeLondon
Mit navn er Tina Elhauge. Jeg startede Likelondon i 2009 med ambitioner om at tilbyde de lækreste kollektioner, jeg blev inspireret af, på mine rejser til London. Jeg har arbejdet i modebranchen siden 1992, og har haft lyst til at kunne tilbyde den smarte pige noget særligt og unikt, til rigtig gode priser.

Kollektionerne er indkøbt i hele Europa, og bliver allerede leveret ugen efter indkøbet, hvilket gør at man kan være sikker på at få den absolute aktuelle højeste mode. Jeg håndplukker selv alle modellerne til Likelondon, hvor der fokuseret på, at kvaliteten er god, pasformen er i top, og at prisen er god. Vi ønsker alle i dag at kunne udskifte vores tøj ofte, da vi har brug for et friskt pust i garderoben. Derfor er det vigtigt for Likelondon, at priserne ligger på et niveau, hvor man kan tillade sig at shoppe lidt oftere, end man måske gjorde for mange år siden. Mange af Likelondons styles, er derfor også bæredygtige, og du vil se flere og flere styles på Likelondon, der lever op til disse krav.

Udover at du kan se mange smarte ting fra storbyerne i Europa på Likelondon, tilbyder jeg også et lille specielt udvalg af danske brands, såsom: Freequent, som er kendt for sine fantastiske bukser i høj kvalitet til meget gode priser, bla Shantal bukserne. B-young, som er kendt for sine jeans og smarte kjoler. Kaffe, som særligt er kendt for Jillian buksen, og flotte bluser og kjoler. Til alt det smarte tøj har vi også skomærket Shoe The Bear, som leverer de bedste kvaliteter og comfort, sammen med et flot design. På Likelondon finder du også accessories, bl.a. fra mærket Pilgrim, som har fine sølv og guldbelagte smykker til rigtig gode priser. Tørklæder finder du også på Likelondon, og de er altid prikken over i’et til tøjet. Her er priserne også rigtige gode.

Kærlig hilsen

Tina