Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd som slitage.

OBS: Vi gør opmærksom på at accessories, der er påsat tøjet som fx smykkesten, perler, palietter og halskæder ikke er reklamationsberettiget.


Ved smykker og sko er det selvfølgelig også et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er forårsaget af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd som slitage og manglende vedligeholdelse*.
Alle Pilgrims ure er designet i Danmark og håndlavede med det bedste japanske Quartz urværk. Alle Pilgrims ure er vandafvisende til 3ATM, men ikke vandtætte.  For at sætte batteriet i gang fjernes den lille plastic split og pinden trykkes ind. NB. Ure tages ikke retur inden for bytteperioden, hvis batteriet er i gangsat.


Hvis du ønsker at reklamere over en vare købt hos LikeLondon, skal du kontakte os pr. mail med ordrenr. og billede af fejlen.

Af hensyn til en hurtigere sagsbehandling beder vi dig inkludere en beskrivelse af fejlen eller manglen, så vender vi tilbage inden for 2-5 arbejdsdage. Reklamationer over fejl ved en vare skal ske, inden for rimelig tid efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen.

Vedlagte returlabel kan benyttes efter aftale med kundeservice, så du ikke trækkes for portoen.