Mærke med håndvask af tøj

Vær opmærksom på tøj, der skal vaskes i hånden

Hvis du ser et lille mærke, hvor der står "Vaskes i hånden", er det fordi tøjet kan tage skade af maskinvask. Det kan f.eks. være, hvis der er pailletter på tøjet.

LikeLondon - Shoe the bear støvler

Sådan vedligeholder du bedst dine sko:

Ruskind

Hvis du behandler dine ruskindssko med en beskyttende spray, vil det hjælpe med at afstøde vand og forhindre indtrængning af snavs og pletter i ruskindet. Det er altid en god idé at gøre dette inden du tager skoene i brug.

Læder

Pleje af lædersko handler ikke kun om, at få dine sko til at skinne og se godt ud. Det handler også i høj grad om at bevare og give mere liv til dem. Se på det som en investering, du gerne vil beskytte. Lædersko kræver mest pleje, men hvis du passer godt på dem, vil du få en følgesvend i mange år frem.
LikeLondon - Pilgrim smykker

Sådan vedligeholder du bedst dine smykker:

Kan jeg sove og svømme med mine smykker på?

Svar: Vi anbefaler, at du ikke bærer dine Pilgrim smykker, når du sover, bader eller deltager i sport. Mange faktorer har indflydelse på holdbarheden af ​​smykker, herunder luftfugtighed, sved, parfume, hårspray, indtagelse af alkohol eller medicin, kroppens balance og stressniveau. Alle disse faktorer kan fremprovokere en reaktion i metallet, som får det til at oxidere hurtigere, end det normalt ville gøre. Vær opmærksom på, at alt guld og sølv oxiderer med tiden, og derfor bliver alle Pilgrim smykker, som er belagt med sølv eller ægte guld, mørkere på overfladen, til tider i form af pletter, andre gange som en generel mørkfarvning af overfladen.

Hvordan kan jeg vedligeholde og pleje mine smykker? 

Svar: Alt guld og sølv vil med tiden oxidere, og fordi Pilgrim smykker er belagt med ægte guld og sølv, vil de også oxidere over tid. Det vil sige, at de bliver mørkere i form af pletter eller en generel mørkfarvning af overfladen. For at undgå hurtig oxidering er det vigtigt ikke at opbevare dine smykker på badeværelset pga. luftfugtigheden. Desuden anbefaler vi, at du ikke sover, bader eller deltager i sport, mens du bærer dine smykker.